Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Demà al vespre es lliuren els premis Porc d'Or 2002

query_builder   28 novembre 2002 17:36

event_note Nota de premsa

Demà al vespre es lliuren els premis Porc d'Or 2002

L’acte organitzat per l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) juntament amb  l’Ajuntament de Lleida i Pharmacia Corporation

El secretari general de DARP, assistirà a l’acte en representació del conseller d’Agricultura, Josep Grau

El secretari general del Departament  d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, assistirà en representació del conseller Josep Grau, demà divendres dia 29 de novembre , a les 21 hores,  a la Fonda del Nastasi ( Ctra. D’Osca, Km. 2’5, Lleida) a l’acte de lliurament  dels Premis Porc d’Or 2002 que enguany celebra  la seva IX edició.

Aquests premis estan organitzats per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), organisme adscrit al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) amb colaboració de l’Ajuntament de Lleida “La Paeria” i Pharmacia Animal Health, divisió de salut animal de Pharmacia Corporation. L’objectiu d’aquests guardons d’àmbit estatal és incentivar i reconèixer la tasca de les empreses del sector porcí en la millora continuada de l’eficàcia i ala qualitat de la producció porcina. El premi Porc d’Or va néixer ara fa nou anys a proposta de l’IRTA.

En aquesta edició de les 1.000 explotacions de l’Estat espanyol que han optat al premi s’han seleccionat 122 nominades. Lleida ha estat la demarcació amb més nominacions, 27 explotacions nominades. En total entre les 122 explotacions aspirants s’atorgaran 39 guardons a més  de dos premis especials el Porc d’Or a la major productivitat i el Porc d’Or  de Diamants a la millor explotació.

Els premis Porc d’Or que se celebren cada any des de 1994, són actualment un referent  per conèixer la marxa del sector. Un sector que avui afronta nous reptes com la productivitat, la sanitat , el benestar animal i el respecte pel medi ambient.

A l’acte de lliurament, a més del secretari general del DARP i assisitirà Esperanza Orellano, subdirectora general del porcino, avicultura y otras producciones ganaderas del MAPA, Antoni Siurana, alcalde de Lleida, Jacinto Fernàndez de Aragon, director general de Pharmacia Animal Health, Ramon Jové, subdirector general de ramaderia del DARP i, Josep Tarragó, director general de l’IRTA.

RECORDATORI

ACTE: Premis Porc d’Or

DIA:Divendres, 29 de novembre de 2002

HORA:21 hores

LLOC:Fonda del Nastasi

Ctra. D’Osca, Km. 2’5

Lleida

Barcelona, 29 de novembre de 2002

PD:  En aquest acte que se celebra en el decurs d’un sopar , l’organització compta amb dues taules per als mitjans de comunicació que vulguin  seguir l’esdeveniment.

`