Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Ballabriga ha recordat que les obres del canal Segarra-Garrigues s'iniciaran abans de l'estiu

query_builder   29 abril 2003 17:59

event_note Nota de premsa

Ballabriga ha recordat que les obres del canal Segarra-Garrigues s'iniciaran abans de l'estiu

El director general de Desenvolupament Rural del DARP ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la col·locació de la primera pedra del camí rural de Rubinat

 El director general de Desenvolupament Rural del DARP, Francesc Xavier Ballabriga, ha recordat avui que la firma del contracte de Regs Sistema Segarra-Garrigues, S.A (REGSEGA) i l’empresa adjudicatària de l’obra del canal Segarra-Garrigues és imminent, amb la qual cosa es preveu que les obres d’aquest regadiu es comencin abans de l’estiu.

Ballabriga ha fet aquestes declaracions en el transcurs de l’acte de col·locació de la primera pedra del camí rural de Rubinat a l’encreuament de la L-214 (Segarra). Aquest camí té una llargada de 3,5 quilòmetres i estarà acabat el proper mes de novembre.

En aquest sentit, Ballabriga ha destacat que aquesta obra està en la línia de política de millora de serveis i accessos dels pobles de la zona. Així mateix, el director general de Desenvolupament Rural del DARP també ha comentat que la construcció d’aquest camí era una obra molt desitjada per la gent de Ribera d’Ondarra, ja que afavorirà l’equilibri territorial i millorarà les condicions de vida.

Barcelona, 29 d’abril de 2003