Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Antoni Sans Mesalles ha estat nomenat nou Director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona

query_builder   17 maig 2004 17:43

event_note Nota de premsa

Antoni Sans Mesalles ha estat nomenat nou Director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona

Antoni Sans Mesalles ha estat nomenat avui dilluns, dia 17 de maig, nou Director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona en substitució de Josep Maria de Eguia Acordagoicoechea.

Nascut el 1954 a Arbeca (Lleida), Antoni Sans Mesalles és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat Central de Barcelona i Màster en Enginyeria i Gestió Mediambiental per l’Escola d’Organització Industrial i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

Ha estat professor de matemàtiques, física i química de BUP i COU al col.legi Sagrat Cor de Tarragona del 1981 al 1987 i professor titular de l’escola de Capacitació Agrària de Manresa del departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca del 1988 al 1990. També ha estat tècnic de la Comissió Territorial d’Activitats Classificades de Tarragona del 1990 al 1994 i des del 1994 cap de Secció Territorial de Gestió Ambiental de la delegació territorial de Tarragona del departament de Medi Ambient. D’altra banda, a partir del 2001 va ser cap de la Unitat Tècnica de l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada de la delegació territorial de Tarragona del departament de Medi Ambient.

Barcelona, 17 de maig de 2004