Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Avui s'han celebrat eleccions per escollir els membres de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada

query_builder   24 juliol 2003 19:39

event_note Nota de premsa

Avui s'han celebrat eleccions per escollir els membres de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada

Avui dia 24 de juliol de 2003 s’han celebrat les eleccions per escollir els membres de la Junta Rectora del Consell Català de la Producció Integrada (CCPI) que representaran en aquest organisme els operadors productors, després que el passat 22 d’abril de 2003 en el decurs de la Taula Foment i Modernització Agrària que es va celebrar a la seu del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca es debatés i acordés el procés electoral per escollir la nova Junta Rectora d’aquest organisme.

Els operadors elaboradors, comercialitzadors i/o importadors no han hagut d’acudir a les urnes donat que en aquesta secció del cens d’electors només va ser proclamada una candidatura, la de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i davant d’aquest supòsit previst pel Reglament de Règim Interior del CCPI, els integrats de l’única candidatura resten proclamats automàticament, els quals són Joan Segura i Segura, Josep Maria Aubareda i Pàmies, Eliseu Munní i Vivies i Rafael Clivillé i Segarra.

D’acord amb el previst en el Reglament de règim interior del CCPI, integraran la representació dels operadors productors el candidats de la llista més votada. En aquest sentit, com que la candidatura del sindicat Unió de Pagesos ha estat la més votada, els representants dels operadors productors del CCPI seran Ramon Bonet i Cunillera, Sebastià Besora i Cabré, Joan Serra i Dolcet i Anton Lluís Crusells i Caparó.

Aquests comicis s’han caracteritzat per una total normalitat en el desenvolupament del procés de votacions, en les que els electors han pogut exercir el seu dret de vot en un total de 42  meses electorals distribuïdes arreu del territori de Catalunya.

El Consell Català de la Producció Integrada és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, autonomia econòmica i plena capacitat d’actuar per al compliment de les funcions derivades del règim jurídic aplicable a la producció integrada i la seva indicació en els productes agraris alimentaris.

Barcelona, 24 de juliol de 2003