Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Ales 18:30 hores la participació a les eleccions a Cambres Agràries de Catalunya era d'un 49%

query_builder   2 desembre 2002 16:41

event_note Nota de premsa

Ales 18:30 hores la participació a les eleccions a Cambres Agràries de Catalunya era d'un 49%

En un sondeig efectuat a les 18:30 hores, en una mostra de 75 municipis del total de 765 que han constituït mesa electoral, la participació a les eleccions a Cambres Agràries a tot Catalunya era d’un 49%.

Per demarcacions, Barcelona té una participació d’un 49’3%, Girona un 56’6%, Tarragona un 49% i Lleida un 41’1%.

Aquestes dades de participació són lleugerament superiors a les que es van produir a les eleccions de fa quatre anys en aquesta mateixa hora.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca té previst que a partir de les 20:00 hores, hora en què es tancaran el col·legis electorals, es vagin rebent totes les dades i al voltant de les 22:00 el conseller d’Agricultura, Josep Grau, donarà en roda de premsa els resultats definitius provisionals.

En aquests comicis s’hi presenten tres candidatures: Unió de Pagesos (UP), Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i la coalició formada per l’Assocació Agrària Joves Agricultors-Associació d’Empresaris Agraris de Lleida (ASAJA-AEALL) a les demarcacions de Barcelona i Lleida i Unió de Pagesos i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya a la demarcació de Girona.

Barcelona, 1 de desembre de 2002