Institut Català de les Dones

L'Institut Català de la Dona convoca a Catalunya les estades de temps lliure per a dones soles amb infants exclusivament al seu càrrec

Les sol·licituds es poden presentar fins el proper 11 de juny

query_builder   3 juny 2003 12:29

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de la Dona convoca a Catalunya les estades de temps lliure per a dones soles amb infants exclusivament al seu càrrec

Les sol·licituds es poden presentar fins el proper 11 de juny

L’Institut Català de la Dona, de la Generalitat de Catalunya, i l’Instituto de la Mujer, del Ministerio de Trabajo i Asuntos Sociales, convoquen les estades de temps lliure per a dones amb fills i filles exclusivament al seu càrrec, que consisteixen en deu dies en hotels de la costa mediterrània, en règim de pensió complerta, durant la primera quinzena del mes de juliol. Enguany, a Catalunya, se’n podran beneficiar 35 dones i 55 nens i nenes.

Aquestes estades s’organitzen per tal de donar l’oportunitat a dones amb pocs recursos econòmics i amb infants exclusivament al seu càrrec, de gaudir d’uns dies de vacances. Amb aquesta iniciativa l’Institut Català de la Dona pretén fomentar la prestació de serveis en favor de les dones.

La selecció de les persones participants es fa a partir d’una convocatòria pública que marca com a requisit tenir uns ingressos mensuals iguals o inferiors al salari mínim interprofessional, més 90 euros per infant al seu càrrec.

Es dóna prioritat a les dones que tinguin al seu càrrec exclusiu infants menors, amb ingressos mínims o nuls, que pateixin mancança d’estabilitat social, que resideixin o hagin residit en una casa d’acollida o un centre similar, i que no hagin gaudit d’aquest programa o altres similars.

L’Institut Català de la Dona i l’Instituto de la Mujer financen les despeses d’allotjament, manutenció i transport, així com les activitats que realitzaran les dones i els infants al llarg dels dies que duren les vacances.

Les sol·licituds es poden presentar a la seu de l’Institut Català de la Dona o a qualsevol de les seves oficines d’informació a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa.

Per a més informació: www.gencat.net/icdona