Justícia

Informació relativa a l'incendi d'una cistelleria a Badalona

En aquests moments l'incendi està controlat

query_builder   29 setembre 2003 12:56

event_note Nota de premsa

Informació relativa a l'incendi d'una cistelleria a Badalona

En aquests moments l'incendi està controlat

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 08:54 hores d’un foc que afectava la cistelleria “Canals” situada al carrer Francesc Layret, número 108. El foc ha començat al magatzem de la botiga i s’ha estès ràpidament pels dos pisos superiors, que han cremat totalment, i un bloc de dues plantes colindants, on es troba una botiga de la mateixa activitat comercial. El foc ha afectat també un pati de llums posterior a la cistelleria que estava ple de mobles i material divers i un bloc de dues plantes utilitzat com a magatzem.

En aquests moments, l’incendi està totalment controlat tot i que, al llarg del matí, els bombers continuaran remullant i revisant les zones afectades pel foc. Al lloc del sinistre hi han treballat un total de 18 dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra, com a mesura preventiva s’han evacuat alguns veïns de la zona més propera a l’incendi:

Carrer Francesc Layret

S’ha evacuat l’immoble del número 104 i dos comerços.

Carrer Mercè (carrer paral·lel)

S’han desallotjat els veïns dels números 4 (bloc de 2 plantes), 6 (3 plantes), 8 (2 plantes) i 10 (3 plantes) a més d’una persona d’un comerç.

En aquests moments estan tallats a la circulació de vehicles i vianants els carrers Francesc Layret, Mercè i Via Augusta.

Cap persona ha resultat ferida a causa de l’incendi.

Cerdanyola del Vallès, 29 de setembre de 2003

12:40 hores