Justícia, Drets i Memòria

Inauguració dels Parcs de Bombers de Tàrrega i Cervera

El director general d'Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, també visitarà Torà i les Borges Blanques

query_builder   29 octubre 2003 16:57

event_note Nota de premsa

Inauguració dels Parcs de Bombers de Tàrrega i Cervera

El director general d'Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, també visitarà Torà i les Borges Blanques

Demà dijous, dia 30 d’octubre, s’inauguraran els parcs de Bombers de Tàrrega i Cervera. Aprofitant l’ocasió, el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre, visitarà també Torà i les Borges Blanques, on s’entrevistarà amb les màximes autoritats d’aquests dos municipis.

La jornada començarà a les 10’00 del matí, hora en què Ramon Bonastre, acompanyat del cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Joan Nolla, arribarà a l’Ajuntament de Torà. Aquí, tots dos mantindran una entrevista amb l’alcalde, Magí Coscollola. A les 10’30 hores, i a la seu municipal, oferiran una roda de premsa informativa.

A les 11’15 hores, el director general d’Emergències i Seguretat Civil i el cap de la Regió d’Emergències de Lleida arribaran a l’Ajuntament de Tàrrega, on seran rebuts per les autoritats locals. A les 11’30 hores inauguraran el parc de Bombers, ubicat al carrer dels Bombers s/n. Hi intervindrà, a banda de Ramon Bonastre, el regidor d’Esports, Ensenyament i Joventut, Jordi Ramon, en representació de l’alcalde, Joan Amezaga.

Acabat l’acte, la comitiva es desplaçarà cap a Cervera. L’arribada a l’Ajuntament de la localitat és prevista a les 12’30 hores. A les 12’45 hores s’inaugurarà el parc de Bombers, situat a la plaça de les Orenetes, s/n. Durant l’acte prendran la paraula l’alcalde de Cervera, Salvador Bordes, i Ramon Bonastre. En acabar, hi haurà un refrigeri per als assistents.

La comitiva d’Emergències i Seguretat Civil arribarà a l’Ajuntament de les Borges Blanques a les 13’30 hores. Allà els rebrà l’alcaldessa, Carme Benet, amb qui mantindran una entrevista. A les 13’45 hores, i a la sala de premsa del Consistori, oferiran una roda informativa.

Cerdanyola del Vallès, 29 d’octubre de 2003

17’00 hores

`