Justícia

Es desactiva la fase d'Emergència-1 del NEUCAT però es manté l'ALERTA a 24 comarques

query_builder   19 febrer 2003 19:53

event_note Nota de premsa

Es desactiva la fase d'Emergència-1 del NEUCAT però es manté l'ALERTA a 24 comarques

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 19’00 hores, s’ha desactivat la fase d’Emergència 1 del Pla Especial per Nevades a Catalunya, NEUCAT. Aquesta fase afectava des d’aquest migdia a cinc comarques catalanes: Anoia, Bages, Osona, Priorat i Terra Alta.

Hores d’ara continua activada la fase d’Alerta a les següents comarques del país: Alt Urgell, Alta Ribagorça, Berguedà, Cerdanya, Garrotxa, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Ripollès, Solsonès, Val d’Aran, Alt Camp, Alt Empordà, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Conca de Barberà, Montsià, Noguera, Priorat, Selva, Terra Alta, Vallès Oriental.

Pel que fa a l’estat de la xarxa viària, informa el Servei Català de Trànsit que a hores d’ara no hi ha cap carretera tallada a causa de la neu.

D’altra banda, el Servei Geològic de l’Institut Cartogràfic de Catalunya informa de perill d’allaus MARCAT (3) passant a FORT (4) en funció del gruix de neu acumulat al llarg de la tarda-nit d’avu,i a les zones de la Ribagorçana-Vall Fosca, Pallaresa i tot el Pirineu Oriental i Pre-Pirineu.

Cerdanyola del Vallès, 19 de febrer de 2003 19’00 hores