Justícia, Drets i Memòria

El Govern autoritza a GISA a licitar la construcció de diferents edificis judicials

Aproposta del Departament de Justícia

query_builder   26 octubre 2004 18:48

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza a GISA a licitar la construcció de diferents edificis judicials

Aproposta del Departament de Justícia

El Govern, a proposta del Departament de Justícia, ha autoritzat avui a l’empresa pública GISA, a licitar la construcció de diversos edificis judicials.

El Govern ha autoritzat avui la societat Gestió d’Infrastructures, SA (GISA) la licitació dels concursos per a l’adjudicació d’un dret de superfície per construir, conservar i explotar diversos edificis judicials. Aquestes actuacions estan emmarcades en el Pla de renovació del parc immobiliari judicial del període 2005-2007.

Un dels objectius prioritaris en l’acció de Govern és dotar els òrgans de justícia dels edificis i mitjans adequats per al desenvolupament de l’actuació judicial. Per aquest motiu, el Departament de Justícia ha estudiat les necessitats funcionals per a les darreres modificacions de la Llei Orgànica del Poder Judicial per tal de procedir a convocar el concurs d’adjudicació d’obres dels projectes.

Les poblacions on es construiran els nous edificis judicials són les següents:

Cornellà de Llobregat, amb un edifici de 4.983 m2 que inclourà quatre jutjats i diverses dependències per al Registre Civil, Deganat, fiscalia i despatx per als metges forenses. L’import estimat és de cinc milions d’euros.

El Prat de Llobregat, amb una construcció de 8.288 m2 que acollirà cinc jutjats i varies dependències per al Registre Civil, el Deganat, l’adscripció permanent de la Fiscalia i despatx per als metges forenses. L’import estimat és de 6,5 milions d’euros.

Sant Boi de Llobregat, amb una obra de 5.513 m2 que inclourà quatre jutjats i diverses dependències per al Registre Civil, Deganat, Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de cinc milions d’euros.

Igualada, amb un edifici de 4.837 m2 amb quatre jutjats i varies dependències per al registre civil, Deganat, adscripció permanent de la Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és 4,9 milions d’euros.

Vilafranca del Penedès, amb una construcció de 4.323 m2 que inclourà tres jutjats i diverses dependències per al Registre Civil, la Oficina del Deganat, la Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de 4,1 milions d’euros.

Vilanova i la Geltrú, amb una obra de 7.631 m2 que aplegarà sis jutjats de primera instància i instrucció, dos jutjats penals i espai suficient per a un futur creixement. També inclou dependències per al Registre Civil, Deganat, adscripció permanent de la Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de 7,6 milions d’euros.

Cerdanyola del Vallès, amb un edifici de 8.288 m2 que acollirà sis jutjats i diverses dependències per al Registre Civil, Deganat, Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de vuit milions d’euros.

Olot, amb una obra de 3.386 m2 on s’ubicaran els dos jutges actuals i la resta de dependències i serveis: les dependències del Registre Civil, Deganat, adscripció permanent de la Fiscalia i els despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de 3,6 milions d’euros.

Santa Coloma de Gramanet, amb un edifici de 6.980 m2 que acollirà sis jutjats de primera Instància i Instrucció amb espai suficient per a un futur creixement i dependències per al Registre Civil, el Deganat, l’adscripció permanent de la Fiscalia i despatxos per als metges forenses. L’import estimat és de 9,9 milions d’euros.

En vuit d’aquests projectes, el concurs d’adjudicació d’obres va quedar desert, encara que ja s’havia fet el projecte: Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Cerdanyola del Vallès, Olot, Cornellà del Llobregat, Igualada, el Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia