Justícia

El Departament de Justícia i Interior acorda amb els sindicats les condicions de treball dels Bombers de la Generalitat

query_builder   20 juny 2003 21:29

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia i Interior acorda amb els sindicats les condicions de treball dels Bombers de la Generalitat

El Departament de Justícia i Interior i la totalitat de les organitzacions sindicals representatives del Bombers de la Generalitat han signat avui un acord sobre les condicions de treball del Cos, atenent l’ampliació dels objectius i les actuacions per donar una resposta integral a l’emergència. Aquests acords tindran validesa fins el 31 de desembre de 2005.

El Departament de Justícia i Interior i la totalitat de les organitzacions sindicals representatives del Bombers de la Generalitat han signat avui un acord  sobre les condicions de treball del Cos, atenent l’ampliació dels objectius i les actuacions per donar una resposta integral a l’emergència. Aquests acords tindran validesa fins el 31 de desembre de 2005.

Entre els punts més destacables d’aquesta signatura cal remarcar els següents:

· Increment de dotacions. Oferta pública d’ocupació mínima de 125 places per cadascun dels exercicis anuals.

· Manteniment de les inversions. Compromís de mantenir la totalitat de la dotació econòmica i adequar-la d’acord amb els criteris del Pla Director.

· Carrera professional. Nova Escola de Bombers com a organisme autònom.

· Retribucions. Augment del complement específic en 1.660 euros anuals.

· Creació de grups de treball que faran el tractament i el seguiment de diversos temes, entre els quals destaca un grup per la jubilació i un altre per a l’adequació dels horaris laborals.

Cerdanyola del Vallès, 20 de juny de 2003