Justícia

Desactivat el Pla d'Emergències per Inundacions a Catalunya (INUNCAT)

Continua activada la fase d'alerta del NEUCAT a 25 comarques catalanes

query_builder   21 febrer 2003 10:34

event_note Nota de premsa

Desactivat el Pla d'Emergències per Inundacions a Catalunya (INUNCAT)

Continua activada la fase d'alerta del NEUCAT a 25 comarques catalanes

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 09:15 hores ha desactivat la fase d’alerta del Pla d’Emergències per Inundacions a Catalunya (INUNCAT) que afectava les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà i el Gironès.

 En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per finalitzada la Situació Meteorològica de Risc (SMR) per pluja.

D’altra banda, i pel que fa al Pla Especial d’Emergències per Nevades, NEUCAT, continua activada la fase d’Alerta a les següents comarques:

 Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Berguedà, Cerdanya, Garrigues, Garrotxa, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Ripollès, Solsonès, Val d’Aran, Alt Camp, Alt Empordà, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Conca de Barberà, Montsià, Priorat, Segarra, Segrià, Terra Alta i Vallès Oriental.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a hores d’ara hi ha 27 carreteres de la xarxa viària catalana afectades per neu. D’aquestes, a 18 són necessàries les cadenes per a poder circular i 9 estan tallades, una de les quals és la C-38 a l’alçada de Molló.

Cerdanyola del Vallès, 21 de febrer de 2003

10:30 hores