Justícia

Desactivada la fase d'Emergència del TRANSCAT

query_builder   19 abril 2003 14:54

event_note Nota de premsa

Desactivada la fase d'Emergència del TRANSCAT

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 14’30 hores s’ha desactivat la fase d’emergència del Pla TRANSCAT, operativa des de les 10’10 hores del matí com a conseqüència de l’accident que ha patit a la N-II (Sant Boi de Llobregat) un camió cisterna carregat de gasoli que ha cremat totalment.

Les tasques de transvasament del gasoli que no havia cremat han finalitzat a les 14’20 hores. A posteriori, una grua ha procedit a retirar el vehicle sinistrat, operació que s’està acabant de fer just en aquests moments. Un cop el camió hagi estat retirat del tot de la via, els Bombers de la Generalitat (un total de 5 dotacions en aquests moments) procediran a fer neteja de la calçada, tot i que aquesta tasca l’acabaran de dur a terme tècnics de Foment, titular de la via. En aquests moments, la N-II continua tallada en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 605 i 611.

Bombers de la Generalitat han sol·licitat la presència de tècnics de l’Agència Catalana de l’Aigua i de la Junta de Residus del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per tal que avaluïn l’impacte contaminent del sinistre.

Cerdanyola del Vallès, 19 d’abril de 2003

15’00 hores