Justícia

Actualització del Pla Neucat (20 de febrer)

Cinc comarques en Emergència 1 i 21 en Alerta

query_builder   20 febrer 2003 12:25

event_note Nota de premsa

Actualització del Pla Neucat (20 de febrer)

Cinc comarques en Emergència 1 i 21 en Alerta

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 11’30 hores d’aquest matí, s’ha activat la fase d’Emergència 1 del Pla Neucat a les següents comarques: Anoia, Segarra, Segrià, Garrigues, Conca de Barberà.

Per una altra banda, la fase d’Alerta continua activada en les següents 21 comarques:

Demarcació de Barcelona: Berguedà, Osona, Bages, Vallès Oriental

Demarcació de Tarragona i les Terres de l’Ebre: Alt Camp, Baix Camp, Baix Ebre, Conca de Barberà, Montsià, Priorat, Terra Alta

Demarcació de Lleida: Alt Urgell, Alta Ribagorça, Cerdanya, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Solsonès, Val d’Aran

Demarcació de Girona: Cerdanya, Garrotxa, Ripollès, Alt Empordà

El Servei Català de Trànsit informa que en aquests moments hi ha 50 carreteres afectades per la neu en tot el país. Hores d’ara, i després dels problemes que hi ha hagut al llarg del matí, tant l’autopista A-II com la carretera N-II estan totalment obertes al trànsit.

Pel que fa a les pluges caigudes al llarg del matí sobre el país, hores d’ara no hi ha cap situació d’emergència. Els Bombers de la Generalitat han fet només una vintena de serveis, fins a migdia, tots ells en baixos inundats. Cap persona no ha resultat ferida en cap d’aquests serveis. Els Bombers de la Generalitat també estan revisant punts inundables per registrar totes les incidències que obligarien a actuar preventivament abans d’una pluja forta.

Cerdanyola del Vallès, 20 de febrer de 2001

12’25 hores