Justícia

Activat el Transcat en fase d'Alerta a Alfés [Actualitzada]

query_builder   9 gener 2003 21:18

event_note Nota de premsa

Activat el Transcat en fase d'Alerta a Alfés [Actualitzada]

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 21’00 hores d’aquest vespre, s’ha activat el Pla d’Emergències per Accidents en Transport de Matèries Perilloses en Carretera i Ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) en fase d’alerta, a causa de l’accident de trànsit que han tingut 2 camions a l’autopista A-II al quilòmetre 143 direcció Barcelona, a l’alçada del municipi d’Alfés.

En l’accident, que ha estat alertat a Bombers de la Generalitat a les 20’19 hores, s’hi ha vist implicat un camió carregat de sacs de potasi de l’empresa “ITE Trasnportes” de Barcelona, el qual ha bolcat, i un camió carregat de contenidors. Cal dir que, els sacs han caigut del camió però no s’ha escampat el potasi a la calçada. Els dos camions es troben fora de la via i els dos camioners han patit ferides lleus.

A hores d’ara, en l’accident hi estan treballant 6 dotacions de bombers de la Generalitat, entre els qual hi ha el furgó de risc químic de Mollerussa. A més, també hi estan treballant 2 dotacions del Cos del Mossos d’Esquadra.

Segons el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat l’autopista A-II en ambdós sentits de la marxa entre Lleida i les Borges Blanques i es dóna pas alternatiu per la N-240.

Cerdanyola del Vallès, 9 de gener de 2003

21’15 hores