Relacions Institucionals i Participació

El Govern de la Generalitat organitza un centre de seguiment electoral amb seu al Palau Robert de Barcelona

query_builder   23 maig 2003 19:26

event_note Nota de premsa

El Govern de la Generalitat organitza un centre de seguiment electoral amb seu al Palau Robert de Barcelona

El Govern de la Generalitat ha organitzat un centre de seguiment de la jornada electoral amb seu al Palau Robert de Barcelona. El propòsit d’aquest centre és que la societat civil catalana pugui seguir en viu els resultats dels comicis de diumenge, 25 de maig. Els mitjans de comunicació que s’instal·laran a Palau Robert, entre altres, TV3, TVE, Catalunya Ràdio i el Consorci Local i Comarcal de Comunicació (CLCC), disposaran en directe de les dades de les eleccions i tindran accés a les diferents personalitats que passaran per la carpa habilitada per acollir una representació de la societat civil.

Compareixences del conseller Pelegrí

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep Maria Pelegrí, farà dues compareixences, la primera a les 13 hores i la següent a les 18 hores, per informar sobre el desenvolupament de la jornada i comentar les incidències que es puguin produir, tenint en compte que el 60% del territori estarà cobert pels mossos d’esquadra.

 A partir de les dades subministrades pel Ministeri d’Interior, el govern català farà públics els resultats agregats per comarques, a través de dues compareixences del conseller Pelegrí: una a les 22.00 hores i l’altra a  les 23.30 hores.

L’administració catalana disposa d’un número de telèfon (93 292 12 73) per atendre les consultes relacionades amb l’activitat d’aquest centre de seguiment electoral.

A partir de dilluns, 26 de maig, i a través de la posada en funcionament d’una nova pàgina web: MUNICAT (Municipis i comarques de Catalunya, www.municat.net), el Departament de Governació i Relacions Institucionals facilitarà a més de les dades sobre la participació i el nombre de vots i regidors obtinguts per cada candidatura, els noms dels regidors que constituiran els plens municipals el proper dia 14 de juny i dels quals sortiran els alcaldes nous. Aquestes dades seran provisionals fins que no siguin elevades a definitives per les juntes electorals.