Justícia

Activada l'Alerta del Pla TRANSCAT

Xoc entre dos camions a l'A-2, Cabra del camp

query_builder   14 abril 2003 18:00

event_note Nota de premsa

Activada l'Alerta del Pla TRANSCAT

Xoc entre dos camions a l'A-2, Cabra del camp

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 17’30 hores, s’ha activat la fase d’alerta del Pla d’Emergències per Accidents en Transport de Mercaderies Perilloses en Carretera i Ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), per un accident que s’ha produït entre 2 camions al quilòmetre 205 de l’autopista A-2 (Cabra del Camp, Alt Camp).

Un dels implicats en el sinistre és un camió cisterna de l’empresa “Primagaz” que transporta gas propà. Aquest camió ha bolcat i ha començat a fuitar gas propà per una vàlvula. Tot i això, en aquests moments la fuita està del tot controlada. El conductor d’aquest mateix camió ha resultat ferit i ja ha estat evacuat en ambulància convencional a l’Hospital Pius de Valls.

El Servei Català de trànsit ha informat que l’A-2 es troba tallada, en aquests moments, en els 2 sentits de la marxa. La circulació s’està desviant a les carreteres N-240 i C-37.

Hores d’ara, juntament amb patrulles dels Mossos d’Esquadra, hi ha treballant 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Cerdanyola del Vallès, 14 d’abril de 2003

18’05 hores