Relacions Institucionals i Participació

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep M. Pelegrí, visita dissabte Mollet del Vallès

query_builder   8 novembre 2002 12:59

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep M. Pelegrí, visita dissabte Mollet del Vallès

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep M. Pelegrí, visitarà aquest dissabte Mollet del Vallès (Vallès Oriental), on participarà en l’acte d’inauguració de la nova Casa Consistorial.

Pelegrí arribarà a l’Ajuntament de Mollet del Vallès a les 17.45 h, on serà rebut per l’alcaldessa, Montserrat Tura. També participaran en aquest acte el president del Parlament de Catalunya, Joan Rigol; el diputat president de l’Àrea de Cooperació de la Diputació de Barcelona, Jordi Laboria, i el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Jordi Terrades.

En primer lloc es visitaran les noves dependències de la Casa de la Vila. L’edifici està format per dos cossos interconnectats, un que acollirà els serveis administratius i un altre que acollirà els representants electes de la institució. Es tracta d’un edifici modern i funcional, lliure de barreres arquitectòniques i on s’aprofita la llum natural.

La nova Casa de la Vila acollirà la majoria de serveis municipals que ara estan repartits entre els edificis de la plaça Prat de la Riba i de l’avinguda Jaume I. Aquesta agrupació de serveis permetrà facilitar els tràmits de gestió als ciutadans i les ciutadanes.

A continuació, la comitiva es dirigirà a la plaça Major, on hi haurà els parlaments inaugurals. Clourà l’acte l’espectacle de Comediants Foc d’inici.