Bombers

Serveis destacats de la nit/matinada de l'11 i 12 de setembre

query_builder   12 setembre 2004 10:15

event_note Nota de premsa

Serveis destacats de la nit/matinada de l'11 i 12 de setembre

Sortides a causa de la pluja

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, entre les 20’00 i les 00’00 d’aquesta mitja nit, Bombers de la Generalitat han hagut d’atendre un total de 9 serveis per solucionar problemes relacionats amb la pluja, a la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre. Les actuacions (4 Cambrils, 2 Tarragona, 2 Ametlla de Mar i 1 Tortosa) han estat derivades de serveis per treure aigua de baixos, pàrkings i via pública i retirar arbres que o bé havien caigut o bé perillaven de caure. Cal destacar tan sols un servei a Cambrils, al Passeig Marítim, davant del Restaurant Classics, on s’ha requerit la presència de Bombers de la Generalitat perquè un arbre havia caigut sobre un turisme.

Trànsit Greu a Sallent (Bages)

Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 20’36 hores d’ahir, d’un accident a Sallent. En l’accident, que va tenir lloc al camí de Fusimanya (camí que va al cementiri de Sallent), s’hi va veure implicat un quad, el conductor del qual, Ismael G.J. veí de Sallent, va resultat ferit de gravetat i va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Fins al lloc del sinistre es va desplaçar una dotació del parc de Bombers de Sallent.

Incendi a dues naus industrials a Santa Maria d’Oló (Bages)

Un incendi va afectar dues naus de l’empresa tèxtil “Joan Vilanova”, de 200 m2 cadascuna, situades al carrer Rabal de Santa Eulàlia s/n, a Santa Maria d’Oló. El foc va cremar material de filatura, 2 màquines tèxtils i va afectar la fibra que hi havia entre el fals sostre i la coberta, d’uralita, d’una de les naus. De l’altra nau va cremar el comptador elèctric i una màquina tèxtil.

Com a mesura preventiva van ser desallotjats els veïns d’una casa adossada a les naus. Cap persona va resultar ferida.

En les tasques d’extinció han treballat un total de 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat (dels parcs de Manresa, Vic, Moià, Prades, Puig-reig i Gironella) que, a les 23’42 hores, ja donaven el foc per controlat.

Cau la paret lateral d’un habitatge a Torrefarrera (Segrià)

A les 00’15 hores d’aquesta matinada Bombers de la Generalitat rebien l’avís de la caiguda de la paret lateral d’un habitatge del carrer Doctor Penedès, a Torrefarrera. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat 2 dotacions del parc de Lleida i un vehicle de comandament, amb el Cap de Guàrdia, que han pogut constatar la caiguda d’una paret mitjancera possiblement a causa d’unes obres que s’estaven realitzant al costat. Com a mesura preventiva s’han desallotjat els veïns tant de l’habitatge afectat com de dues cases colindants, un total de 9 persones que han estat reallotjades o bé per l’Ajuntament de Torrefarrera o bé per familiars. Cap persona ha resultat ferida.

Tècnics de l’ajuntament es faran càrrec de la revisió de l’estructura dels  habitatges afectats.

Cerdanyola del Vallès, 12 de setembre de 2004

10’15 hores