Bombers

Rescat d'un ofegat a Camarasa (Noguera)

query_builder   13 agost 2004 19:10

event_note Nota de premsa

Rescat d'un ofegat a Camarasa (Noguera)

A les 12’32 hores, d’avui divendres, a través del telèfon Únic d’Emergències, Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’una persona ofegada al riu Segre, a l’alçada del Pont Romà de Camarasa. Segons les informacions facilitades pel Cos de Mossos d’Esquadra, l’accident s’ha produït quan dues persones (un menor i el seu pare), estaven a la riba del riu Segre. El pare, en veure que el seu fill era empès aigües avall pel corrent del riu, s’ha llençat a l’aigua per rescatar-li. Finalment, el menor ha pogut ser rescatat sa i estalvi, però la persona adulta ha mort ofegada.

Tres unitats dels Bombers de la Generalitat del parc de Balaguer s’han desplaçat a la zona per poder treure a la persona ofegada de l’aigua, que s’ha fet efectiva amb poc més de 10 minuts. No obstant, un cop han arribat bombers la persona ja estava morta.

Una vegada el jutge ha realitzat l’aixecament del cos, s’ha facilitat la identitat de la persona morta. L’home, Gregorio Miguel C.F., tenia 45 anys d’edat i era veí de Bellpuig (Urgell, Lleida).

Al lloc del de l’accident també hi han treballat 3 unitats del Cos de Mossos d’Esquadra. A més, al lloc s’ha desplaçat una ambulància per tal de donar assistència psicològica a la família.

 Cerdanyola del Vallès, 13 d’agost de 2004

19’10 hores