Bombers

L'Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers de la Comarques de Tarragona organitzen el II Campionat d'Espanya de Múster i la IV Mitja Marató del Foc

query_builder   27 setembre 2004 11:00

event_note Nota de premsa

L'Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers de la Comarques de Tarragona organitzen el II Campionat d'Espanya de Múster i la IV Mitja Marató del Foc

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els propers dies 1 i 2 d’octubre, Vila-seca acollirà dues competicions esportives organitzdes per l’Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers de les Comarques de Tarragona en col·laboració amb l’Ajuntament d’aquesta localitat del Tarragonès.

Divendres, primer d’octubre, tindrà lloc el II Campionat d’Espanya de Múster, especialitat esportiva pròpia dels bombers que consisteix a muntar una instal·lació d’aigua en superfície i en alçada en el menor temps possible. Aquesta és una especialitat present, també, als Jocs Mundials de Policies i Bombers, que se celebren de forma bianual. El campionat tindrà lloc a la platja de la Pineda a partir de les 10’00 hores. La prova és oberta de bombers de tot l’Estat, tant els que depenen d’administracions públiques com els d’empresa.

A l’endemà, dissabte 2 d’octubre, i a partir de les 10’30 hores, començarà la IV Mitja Marató del Foc (21.097 metres). La cursa partirà de la platja de la Pineda, transcorrerà pel nucli urbà de Vila-seca, passarà també pel parc temàtic de la localitat i tindrà la seva línia de meta a la mateixa platja. La prova és oberta a bombers i policies de tot l’Estat, així també com a persones que no pertanyin a cap d’aquests cossos, per als quals hi haurà una classificació única. El requisit per participar-hi és tenir un mínim de 18 anys.

L’Associació Cultural i Recreativa de Bombers de les Comarques de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca faran una roda de premsa demà dimarts, 28 de setembre, a partir de les 17’30 hores. Hi assistiran l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el regidor delegat d’Esports, Pedro Martos; el director de la cursa, Jordi Cervelló; i el president de l’Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers de les Comarques de Tarragona, Conrado Sánchez.

Cerdanyola del Vallès, 27 de setembre de 2004

11’00 hores