Bombers

Incendi d'habitatge amb ferits a Torredembarra (29-10-04)

query_builder   29 octubre 2004 21:37

event_note Nota de premsa

Incendi d'habitatge amb ferits a Torredembarra (29-10-04)

A les 17’40 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi al número 4 del carrer Sant Adrià de Torredembarra. El foc, que ha pogut ser apagat amb mitja hora aproximadament, estava localitzat als comptadors elèctrics del vestíbul de la planta baixa de l’edifici (4 plantes). 

El foc ha afectat a tot el vestíbul al 100% i el fum generat ha afectat l’escala i pisos de l’edifici (32 habitatges ubicats 8 a cada planta). Tots els veïns, en total 13 immobles habitats, han estat desallotjats. D’aquests, una mare i un fill, han hagut de ser evacuats a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona amb símptomes d’intoxicació per fum. A més, al mateix lloc de l’incendi alguns dels veïns han estat atesos per inhalació de fum lleu o estat de nervis.

L’edifici, ha estat precintat per part de policia local, ja que arran de l’incendi ha quedat sense subministrament de llum i aigua. Així, tot i que estructuralment no hi ha afectació, cap veí no podrà pernoctar a l’edifici.

Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat al lloc dels fets amb 4 vehicles terrestres dels parcs de Tarragona i Vendrell.

Cerdanyola del Vallès, 29 d’octubre de 2004

20’00 hores