Bombers

Incendi d'habitatge a Mataró

Dues persones han mort i una tercera ha resultat ferida per intoxicació de fum

query_builder   23 agost 2004 09:15

event_note Nota de premsa

Incendi d'habitatge a Mataró

Dues persones han mort i una tercera ha resultat ferida per intoxicació de fum

A les 6’34 hores, Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi d’habitatge a Mataró, situat als baixos del número 75 de la ronda dels Caputxins. Es tracta d’un edifici amb planta baixa i quatre pisos d’alçada. El foc que ha afectat el 75 % de la planta baixa, ha obligat a desallotjar tots els veïns de l’edifici (unes 25 persones). A més, els Bombers que s’han desplaçat al lloc de l’incendi, un total de 7 dotacions, han rescatat a una persona de l’habitatge afectat pel foc la qual ha resultat intoxicada per fum, no obstant, a l’interior han localitzat, també, a dues persones més que ja estaven mortes.

La persona rescatada pels efectius dels Bombers, Alberto V.G. de 26 anys, ha estat evacuada a l’hospital de Mataró ferit greu. Pel que fa a les dues persones que han perdut la vida, es tracta d’un matrimoni: Juan M.A. de 58 anys i Agustina M.L. de 52 anys.

L’incendi ha cremat, majoritàriament, el menjador, lavabo i habitació de matrimoni. Segons les primeres estimacions, l’estructura de l’edifici no ha resultat afectada amb la qual cosa els veïns desallotjats podran tornar als seus habitatges. 

Al lloc s’han desplaçat efectius de la policia científica de Mataró per investigar les causes d’aquest incendi.

Cerdanyola del Vallès, 23 d’agost de 2004