Bombers

Desactivada l'Alerta del Pla TRANSCAT

query_builder   26 octubre 2004 12:49

event_note Nota de premsa

Desactivada l'Alerta del Pla TRANSCAT

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 12’30 hores el Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT) ha desactivat la fase d’Alerta del Pla d’Emergències per Accidents en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril (TRANSCAT). L’Alerta havia estat activada a les 10’00 hores per l’accident d’un camió que transportava un contenidor carregat amb resina al quilòmetre 1,5 de la TP-7225, al municipi de Reus. Una grua ha aixecat el contenidor caigut al ferm i l’ha muntat sobre una nova tractora, que ha dut el contenidor a l’empresa “Rimen” del Polígon Industrial de Constantí.

Pel que fa a l’estat de la resta d’accidents del matí en què hi ha hagut altres camions implicats:

- Valls: Una grua ha arribat al lloc del sinistre (quilòmetre 33 de la C-51) per aixecar el vehicle bolcat mentre una pala s’encarrega de retirar el quitrà vessat al ferm de la via.

- Alcover: Ja ha estat retirat de la via el camió que havia bolcat (quilòmetre 23 de la C-14) i la calçada ja és neta del líquid anticongelant que hi havia caigut.

- Arbúcies: Servei finalitzat. Calçada neta i Bombers totalment retirats del lloc del sinistre (quilòmetre 211 de la C-25, Eix Transversal).

- Ribera d’Ondara: Un helicòpter medicalitzat ha arribat al lloc de l’accident (quilòmetre 527 de l’A-2) per evacuar el conductor, ferit de gravetat.

Cerdanyola del Vallès, 26 d’octubre de 2004

12’45 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia