Bombers

Bombers de la Generalitat treballen en el salvament d'una dona, afectada per la caiguda d'un mur a Sant Antoni de Calonge

query_builder   25 setembre 2004 11:00

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat treballen en el salvament d'una dona, afectada per la caiguda d'un mur a Sant Antoni de Calonge

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en la caiguda d’un mur, a Sant Antoni de Calonge, que ha provocat la mort d’una dona a l’Hospital de Palamós.

Bombers han estat alertats per un particular, a través del telèfon 112, de la caiguda del mur, al número 84 del passeig Marítim de Sant Antoni de Calonge. Un cop allà, la dotació dels Bombers junt a Policia Local i Mossos d’Esquadra, han constatat que sota la runa havia quedat colgada una dona i un gos. La dona, Antònia DR., de 61 anys, ha estat rescatada amb vida però amb ferides molt greus. Un cop estabilitzada, ha estat evacuada a l’Hospital de Palamós, on posteriorment ha perdut la vida, segons informa el Cos de Mossos d’Esquadra. El gos ha estat retirat del lloc de l’accident sense vida.

Policia Local ha balisat la zona. A hores d’ara, es desconeixen les causes de la caiguda del mur, que tancava un solar buit i que feia poc més de 2 metres d’alt i 15 d’ample. El mur ha caigut tot sencer. La investigació de les circumstàncies de l’accident formarà part ara de les diligències judicials que caldrà obrir.

Cerdanyola del Vallès, 25 de setembre de 2004

11’00 hores