Bombers

Activada l'alerta del Transcat per un incident d'un camió a la Jonquera

query_builder   15 setembre 2004 11:30

event_note Nota de premsa

Activada l'alerta del Transcat per un incident d'un camió a la Jonquera

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 10’30 hores ha activat la fase d’Alerta del Pla d’Emergències per Accident en el Transport de Mercaderies Perilloses en Carretera i Ferrocarril de Catalunya (TRANSCAT) per l’incident d’un camió a l’àrea de servei de la Jonquera (AP-7 a l’alçada del punt quilomètric 7).

El camió cisterna, que transporta uns 30.000 litres d’acetona, ha patit una esllavissada i ha anat a parar a la cuneta de l’àrea de servei, tot i que les rodes de la tractora han quedat sobre el paviment. Segons informen els bombers que s’han desplaçat al lloc de l’incident, no hi ha cap vessament ni tampoc cap desperfecte de la cisterna. Tot i això, caldrà fer els transvasament del producte a una nova cisterna i, posteriorment, aixecar el camió amb una grua.

Un total de 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins el lloc del sinistre i no es retiraran fins que no es faci efectiu el transvasament. Destacar que cap persona ha resultat ferida.

Cerdanyola del Vallès, 15 de setembre de 2004

11:30 hores