Innovació, Universitats i Empresa

Les notes de la selectivitat es podran consultar a partir de demà al web del DURSI

Dijous, conferència de premsa per presentar els resultats globals de les PAU 2003

query_builder   1 juliol 2003 12:27

event_note Nota de premsa

Les notes de la selectivitat es podran consultar a partir de demà al web del DURSI

Dijous, conferència de premsa per presentar els resultats globals de les PAU 2003

Els estudiants que es van examinar de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) 2003 podran consultar demà dimecres, 2 de juliol, a partir de les 9.30 del matí, el resultat de les proves a internet, al web del DURSI (www.gencat.net/dursi).

Per accedir-hi, els alumnes hauran d’introduir el seu DNI (amb la lletra que l’acompanya) i el número d’inscripció que van utilitzar per fer les proves (no confondre amb el número de preinscripció universitària). Els resultats que els alumnes podran conèixer són la nota del seu expedient de batxillerat, la nota de les PAU i la mitjana resultant d’ambdues o nota d’accés definitiva.

Els passats 17, 18 i 19 de juny gairebé 27.000 estudiants (26.903) van examinar-se de les PAU. Per aprovar-les cal obtenir una nota mínima de 4, mentre que la nota per accedir a la universitat es calcula en base al 40% de la nota de les PAU i al 60% de la nota mitjana de batxillerat.

A partir de divendres els centres de batxillerat repartiran les fitxes amb el resultat de les PAU detallat per matèries i facilitaran als alumnes tota la documentació necessària per poder-se matricular a la universitat.

El conseller del DURSI, Andreu Mas-Colell, i el coordinador de les PAU, Francesc Pedró, donaran a conèixer els resultats de les proves el proper dijous a les 11h en una conferència de premsa. La conferència es podrà seguir en directe per internet a l’adreça: www.gencat.net/dursi