Innovació, Universitats i Empresa

El Govern ha acordat autoritzar el Departament a realitzar despeses amb un abast pluriennal d'un import total de 1.331.811.000 (8.004.345,31 euros).

query_builder   12 setembre 2001 10:00

event_note Nota de premsa

El Govern ha acordat autoritzar el Departament a realitzar despeses amb un abast pluriennal d'un import total de 1.331.811.000 (8.004.345,31 euros).

Aquesta dotació serà destinada a concedir una subvenció al Consorci Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC), per atendre les despeses derivades de la remodelació i adequació dels espais que cedeix la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu Sant Pau de Barcelona per a instal·lació de la nova seu de l’Institut.L’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC) s’instal·larà als espais de l’edifici del Convent, que és un dels pavellons dels que consta el recinte de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. L’Institut ocuparà un espai de 3.888 m2.El consorci ICCC està integrat, en aquest moment, per la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departaments d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i el de Sanitat, la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i la Universitat Autònoma de Barcelona. Davant el repte creixent d’avançar científicament en els àmbits de la sanitat i la salut, i donada la rellevància de la recerca a Catalunya en l’àmbit de les ciències cardiovasculars es va crear aquest organisme, constituït a partir d’un acord de Govern de la Generalitat el febrer de 2000. L’ICCC forma part del conjunt de centres de recerca que la Generalitat impulsa per fer front al repte de la construcció de l’espai europeu de recerca. L’ICCC aspira a convertir-se en un instrument bàsic de la política científica de recerca biomèdica catalana i en un punt important d’atracció d’inversions públiques i privades.