Innovació, Universitats i Empresa

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) es reuneix aquest divendres a Lleida

query_builder   22 gener 2003 11:22

event_note Nota de premsa

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) es reuneix aquest divendres a Lleida

Aquest divendres, 24 de gener, els membres de la Conferència General del CIC es reuniran a la Sala de Vitralls de la Universitat de Lleida (edifici del Rectorat). Les reunions plenàries del CIC es fan de manera rotatòria a les diferents universitats catalanes. La propera tindrà lloc el mes de juny.

Entre els punts a tractar de l’ordre del dia hi ha els criteris generals de programació i reprogramació dels estudis universitaris; la memòria d’activitats dels òrgans del CIC; la situació del Pla de terceres llengües; i els detalls sobre l’acte de commemoració del centenari del I Congrés Universitari, que es farà el proper 31 de gener al Paranimf de la UB.

La Conferència General del CIC està formada per 70 persones i la presideix el conseller del DURSI, Andreu Mas-Colell. La resta de membres són: quatre representants del DURSI; els rectors de les universitats públiques i privades; els presidents dels consells socials de les universitats públiques i una altra persona de cadascun dels consells socials; tres representants de la comunitat universitària de cada universitat; el president de l’Institut d’Estudis Catalans; i sis persones en representació de l’àmbit professional, cultural, social, empresarial o territorial.