Territori

La Generalitat aprova la millora de la GI-661 entre Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)

Prop de 2 Km de longitud i una inversió de gairebé 1 MEUR

query_builder   16 abril 2003 12:54

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora de la GI-661 entre Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà)

Prop de 2 Km de longitud i una inversió de gairebé 1 MEUR

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte d’eixamplament i reforçament del ferm de la carretera GI-661 entre Calonge i Sant Antoni de Calonge. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el quart trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 6 mesos, té un pressupost de 940.000 EUR (156 MPTA).

El tram de carretera on s’actuarà és una via urbana en fase de consolidació de nuclis residencials als seus voltants. Es preveu que la carretera s’eixampli fins arribar als 10 m, és a dir, disposarà d’una calçada de 7 m i dos vorals d’1,5 m. La velocitat especifica del projecte serà de 70 km/h.

Aquesta actuació es completa amb les obres de reforç de ferm, la construcció de 1.388 m de voreres de 6 m d’amplada i l’estesa de terra vegetal procedent de l’obra. A més, es renovarà la senyalització horitzontal i vertical i es col·locaran barreres de seguretat.

Les obres, que es portaran a terme al llarg de 1.970 m de traçat, comportaran la realització d’esbrossades, enderrocs, moviment de terres per a l’ampliació de la plataforma, així com per a voreres, rases, pous i obres de drenatge.