Territori

La Generalitat aprova la millora de la L-324 entre Tarroja de Segarra i Concabella

query_builder   9 desembre 2002 17:02

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora de la L-324 entre Tarroja de Segarra i Concabella

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de la Direcció General de Carreteres, ha aprovat el projecte d’eixamplament i millora de traçat de la carretera L-324, entre els punts quilomètrics 7 i 12,16, al tram Tarroja de Segarra – els Plans de Sió (Concabella), a la comarca de la Segarra. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el tercer trimestre de 2003, amb un termini d’execució de 7 mesos, suposa una inversió de 2,80 MEUR (466 MPTA).

Les obres també inclouen tot un seguit de millores addicionals que permetin que la carretera tingui guanys tant en seguretat com en comoditat pels usuaris.

Descripció de les obres:

Aquest projecte s’inicia amb la construcció d’una variant pel sud de Concabella que entronqui amb la intersecció de la carretera L-310, que va de Concabella a Guissona, i la L-304, que va de Concabella a Mont-roig, on se situarà una rotonda nova.

També està previst el tancament de la rotonda existent a la intersecció de la L-324 i la L-311(carretera de Tarroja de Segarra a Cervera i Guissona), punt quilomètric 8.

També es realitzarà el reforçament del ferm de la carretera L-311z (travessera de Tarroja de Segarra) per a la cessió posterior a l’Ajuntament de Tarroja de Segarra.

El projecte es completa amb els elements de drenatges longitudinal i transversal, així com la senyalització vertical i horitzontal corresponent.

D’altra banda, també s’està redactant el projecte de la 2a fase d’aquesta actuació que consisteix en el condicionament de la mateixa carretera L-324 entre Tarroja de Segarra i Sant Ramon. Cal assenyalar, que la carretera L-324 constitueix l’accés de tota aquesta zona de la Segarra a l’Eix Transversal (C-25), mitjançant l’enllaç de Sant Ramon.