Territori

La Generalitat aprova la construcció d'una rotonda a la intersecció de la C-14 amb la C-241 a Montblanc (Conca de Barberà)

query_builder   17 octubre 2003 13:15

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la construcció d'una rotonda a la intersecció de la C-14 amb la C-241 a Montblanc (Conca de Barberà)

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat les obres de construcció d’una rotonda a la intersecció de la carretera C-14 (punt quilomètric 38,54, de Montblanc a Tàrrega) amb la C-241 (de Montblanc a Santa Coloma de Queralt) al nucli de la Guàrdia dels Prats, al terme municipal de Montblanc. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el segon trimestre de l’any vinent amb un termini d’execució de 3 mesos, té un pressupost de 322.000 EUR.

La nova rotonda disposarà d’un radi exterior de 20 m, una calçada anular de 8 m, voral interior de 0,5 m i exterior d’1 m. L’anella transitable interior disposarà d’una amplada d’1,5 m, la mateixa amplada que les cunetes transitables.

Pel que fa a la calçada serà de 7 m (1 carril de 3,5 m per sentit), els vorals seran d’1 m i cunetes transitables d’1,5 m.

Aquesta actuació es completa amb obres drenatge, passos de serveis i enllumenat. També es renovarà la senyalització horitzontal i vertical, així com el tractament i estesa de terra vegetal procedent de l’obra i hidrosembres.