Territori i Sostenibilitat

La Generalitat aprova el reforç de ferm de la T-231 i de la T-242 entre Barberà de la Conca i Pira

query_builder   10 desembre 2002 12:30

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova el reforç de ferm de la T-231 i de la T-242 entre Barberà de la Conca i Pira

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de la Direcció General de Carreteres, ha aprovat el projecte de renovació del paviment a la carretera T-231, del punt quilomètric 0 al 3,22, i a la carretera T-242, del punt quilomètric 0 al 3, al tram Barberà de la Conca – Pira, a la comarca de la Conca de Barberà. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el segon trimestre de 2003 amb un termini d’execució d’1 mes, té un pressupost de 283.000 € (47 MPTA).

La carretera que es reforça comença a la zona del Coll Roig (a la intersecció amb la carretera TP-2311 de Sarral a la Cabra del Camp) dins del terme municipal de Barberà de la Conca. Tot seguit, la carretera travessa el nucli de Barberà de la Conca i s’acaba a la intersecció amb la carretera C-241 de Pira a Montblanc, situada al terme municipal de Pira.

Aquestes obres de reforç del ferm inclouen també la col·locació de barrera de seguretat i de guals de formigó en els camins i accessos.

El projecte es completa amb la pintura de l’eix que serà del tipus d’alta muntanya, de 10 cm d’ample, i dels laterals de línia contínua de la mateixa amplada. Així mateix es reposarà la simbologia existent i la senyalització vertical que sigui necessària.