Territori

La Generalitat aprova el condicionament de la C-37 en el tram Pla de Santa Maria - Pont d'Armentera

La Generalitat hi invertirà 666.000 €

query_builder   26 novembre 2002 16:26

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova el condicionament de la C-37 en el tram Pla de Santa Maria - Pont d'Armentera

La Generalitat hi invertirà 666.000 €

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de la Direcció General de Carreteres, ha aprovat el projecte de condicionament de la carretera C-37, del punt quilomètric 20,47 al 22,08, entre els municipis del Pla de Santa Maria i del Pont d’Armentera, a la comarca de l’Alt Camp. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el segon trimestre de 2003 amb un termini de 3 mesos, té un pressupost de 666.000 € (111 MPTA).

Les obres, amb una longitud total d’1,6 Km, consisteixen en la rehabilitació, reforç i ampliació de la calçada i es realitzaran adaptant-se tant com sigui possible al traçat de la carretera actual. D’aquesta manera es dotarà a la carretera d’un millor nivell de funcionament i comoditat.

La carretera, un cop portada a terme aquesta actuació, passarà a tenir dos carrils de 3,5 m i vorals exteriors d’1,5 m. Aquesta ampliació és realitzarà centrada, és a dir, ampliant cap als dos costats.

També s’ha projectat un nou traçat per tal de suavitzar els revolts més pronunciats.

A més, aquesta actuació contempla el manteniment del pont sobre l’autopista que actualment ja disposa d’una amplada suficient. També es mantindran les entrades d’accessos i camins.

El projecte es completa amb els elements de drenatge, així com la senyalització vertical i horitzontal corresponent.

Aquestes obres es faran a continuació de les obres que ja estan en execució al tram de 6,3 Km, situat entre els punts quilomètrics 22 i 26, i que tenen un pressupost d’1,8 MEUR (300 MPTA).