Territori

La Generalitat anuncia que en quinze dies ja es podrà circular pel tram afectat de la C-31

query_builder   14 març 2003 18:34

event_note Nota de premsa

La Generalitat anuncia que en quinze dies ja es podrà circular pel tram afectat de la C-31

El Servei Català de Trànsit habilitarà de forma provisional dos carrils, un en direcció Tarragona i l’altre en direcció Barcelona, en el tram que no ha quedat afectat per l’accident d’aquest matí.

Després d’analitzar els danys ocasionats per l’accident provocat per un camió aquest matí, tècnics de la Direcció General de Carreteres del Departament de Política han determinat que les obres de reconstrucció del tram afectat estaran acabades en, aproximadament, dues setmanes. En aquests moments s’està procedint a desenrunar el tram malmès i a partir del proper dilluns es començaran els treballs de reconstrucció del pont.

Per tal de facilitar la circulació pel tram afectat, la Direcció General de Carreteres, conjuntament amb el Servei Català de Trànsit, habilitarà dos carrils, un en sentit Barcelona i l’altre en sentit Tarragona, en el tram que no ha resultat afectat per l’accident d’aquest matí. Així, la C-31 en direcció Barcelona comptarà amb només un carril en aquest sentit, ja que l’altre s’invertirà en sentit Tarragona. La Generalitat recomana que aquest tram habilitat de la C-31 s’utilitzi pels trajectes de caràcter local.

Mentre es realitzen aquestes obres, la Generalitat aconsella als conductors utilitzar la C-32 com a via alternativa i els hi recorda, que en direcció Tarragona, a l’alçada de Castelldefels, ja es poden incorporar a la C-31. Per altra banda, els conductors que vinguin de Tarragona per la C-31 és recomanable que es desviïn cap a la C-32 també a l’alçada de Castelldefels.

Tanmateix, la Generalitat recorda als usuaris que l’accés de passatgers a l’aeroport no s’ha vist afectat per l’accident, ja que aquest s’ha produït en un punt posterior a la sortida de l’aeroport.

Aquestes mesures s’han adoptat després que aquest matí un camió que circulava per un vial d’enllaç amb la C-31 i que duia la caixa de càrrega aixecada ha topat contra el pont de la C-31 al quilòmetre 190 a l’alçada de l’enllaç de mercaderies de l’Aeroport. Com a conseqüència d’aquesta topada han resultat danyades set bigues del pont pel qual travessa la C-31 en direcció Tarragona. La gravetat dels danys ha fet recomanable la demolició del pont i la seva reconstrucció.