Territori

La Generalitat adjudica la construcció de 69 habitatges de protecció oficial al sector residencial Can Llong de Sabadell

Aquesta actuació suposa una inversió de prop de 5 MEUR

query_builder   13 juny 2003 14:18

event_note Nota de premsa

La Generalitat adjudica la construcció de 69 habitatges de protecció oficial al sector residencial Can Llong de Sabadell

Aquesta actuació suposa una inversió de prop de 5 MEUR

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques, a través de l’Institut Català del Sòl (INCASOL), ha adjudicat les obres d’edificació d’una promoció de 69 habitatges de protecció oficial, dels quals 28 es destinaran a lloguer per a joves, al nou sector residencial Can Llong de Sabadell (Vallès Occidental). Aquesta actuació suposa una inversió de 4,66 MEUR per part de la Generalitat.

La nova promoció es construirà en una finca, propietat de l’Institut Català del Sòl, situada a l’avinguda d’Estrasburg, cantonada amb el carrer Budapest del nou barri Can Llong.

La promoció ocuparà dos blocs: un de planta baixa més 5 plantes pis i l’altre de planta baixa més set plantes pis. Hi haurà 5 habitatges de tres dormitoris, 46 de dos dormitoris i 18 d’un dormitori. La superfície útil dels habitatges oscil·la entre els 43 m2, el més petit, i els 76 m2, el més gran. A la planta baixa hi haurà 3 locals i 80 places d’aparcament.

Aquesta serà la segona promoció que construeix la Generalitat en el nou barri de Can Llong. Actualment, està construint una promoció de 82 habitatges de protecció oficial amb un pressupost de 5,4 MEUR i té previst construir-ne una de 27 habitatges de lloguer per a joves.

El nou sector residencial Can Llong té una superfície de 72 hectàrees amb capacitat per a 2.934 habitatges potencials. La seva urbanització s’està executant en conveni amb l’ajuntament de Sabadell que és l’administració actuant.

Aquesta promoció s’inclou en el Programa d’Habitatge i Sòl 2000-2003 dissenyat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques. El programa preveu que durant aquest període s’iniciï la construcció de 10.651 habitatges dels quals, fins al moment, ja se n’han destinat prop de 2.500 a lloguer per a joves.