Territori

La Generalitat inverteix 351.023 € en obres de millora en habitatges socials públics de Lleida

Adequació urbanística dels espais d'interior d'illa dels blocs Joan Carles i reparació de façanes a José Antonio

query_builder   17 desembre 2002 13:26

event_note Nota de premsa

La Generalitat inverteix 351.023 € en obres de millora en habitatges socials públics de Lleida

Adequació urbanística dels espais d'interior d'illa dels blocs Joan Carles i reparació de façanes a José Antonio

ADIGSA, empresa pública del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que gestiona el parc públic d’habitatges de la Generalitat de Catalunya, ha adjudicat la realització de les obres de millora que es realitzaran al barri de Joan Carles i al de José Antonio de Lleida.

Els treballs, que formen part del Pla director d’obres que ADIGSA està portant a terme a la gran majoria dels barris d’habitatge social de Catalunya construïts per l’Estat abans de 1985, aportaran una millora en la qualitat de vida dels veïns.

Al barri de Joan Carles s’ha adjudicat l’obra corresponent a la desena fase d’ordenació i adequació urbanística dels espais d’interior d’illa, per un valor de 243.026 euros. Aquesta obra afavorirà directament els blocs 39, 40, 41, 42, 43 i 44 d’aquest barri.

A José Antonio l’obra adjudicada ha estat la corresponent a la quarta fase de  la reparació de les façanes, per un import de 107.997 euros, i es realitzarà en les escales 1, 2, 3 i 4 del bloc D.

La Generalitat de Catalunya, mitjançant Adigsa, continua treballant per al  benestar de les persones que viuen en habitatges socials públics. Les obres de millora que es realitzen en aquests barris permeten garantir la qualitat i la perdurabilitat dels habitatges.

Així mateix, l’ordenació dels espais públics incideix directament en la imatge externa del barri i afavoreix la cohesió: un barri amb uns espais públics   agradables encamina les actuacions veïnals cap a  la corresponsabilitat  entre tots els veïns del barri, com a protagonistes i partícips del manteniment de l’entorn dels seus habitatges.