Territori

L'Institut Cartogràfic de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb el del Marroc

query_builder   11 octubre 2004 13:00

event_note Nota de premsa

L'Institut Cartogràfic de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb el del Marroc

L’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) ha signat un conveni marc de col·laboració amb l’Agence Nationale de la Conservation Foncière, du Cadastre et de la Cartographie del Marroc (ANCFCC) en matèria d’assessorament cartogràfic.

En el context del primer Fòrum Catalunya-Marroc de cooperació i promoció empresarial que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona, es van signar diversos convenis entre institucions de tots dos països. Donades les relacions, ja antigues, de les dues institucions ANCFCC i ICC es va aprofitar la trobada per donar rang i formalitzar els contactes i interessos mutus de col·laboració i treball.

L’objectiu del conveni és col·laborar mútuament en àmbits com la formació, la recerca, l’elaboració de cartografia ortofotogràfica i la modernització tecnològica i productiva de la institució marroquina. 

El conveni va ser signat pel director de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, Jaume Miranda, i pel president de l’Agence Nationale de la Conservation Foncière, du Cadastre et de la Cartographie del Marroc. Senyor Cherkaoui.

En els propers mesos es concretaran els convenis productius mes adients per ambdós.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia