Agència Catalana de l'Aigua

Nou conveni amb entitats d'inserció sòcio-laboral pel manteniment de les lleres de rius i rieres a Terrassa

query_builder   4 novembre 2004 18:57

event_note Nota de premsa

Nou conveni amb entitats d'inserció sòcio-laboral pel manteniment de les lleres de rius i rieres a Terrassa

El Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua, ACA, del Departament de Medi Ambient i Habitatge, celebrat aquest matí, ha acordat la signatura d’un conveni de col•laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, l’Associació d’entitats terrasenques per a la Inserció sòcio-laboral ALEI i la Fundació Privada Mina d’Aigües de Terrassa per a la protecció del medi ambient i promoció social en benefici dels ciutadans de Terrassa i comarca.

Per aquest conveni, la Fundació Privada Mina d’Aigües de Terrassa contractarà les entitats sense ànim de lucre per a l’execució dels treballs de neteja de deixalles en torrents i rieres al municipi de Terrassa. Quan les actuacions s’executin dins el terme municipal de Terrassa, l’Ajuntament, a través de l’empresa municipal ECO EQUIP SAM, portarà a terme la recollida de deixalles, assenyalant els punts dels torrents i rieres a on l’entitat que executi els treballs ha de dipositar-les, i la forma en què s’ha d’efectuar aquest dipòsit.

L’associació ALEI vetllarà per les persones que portin els treballs estiguin en situació d’exclusió social, o en perill d’estar-ho. Així mateix, farà conèixer a tots els seus associats la possibilitat de participar en l’activitat, per a que se’n puguin beneficiar.