Territori

L'Ambibus serà la setmana vinent a Santa Margarida de Montbui [Actualitzada]

És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

query_builder   23 gener 2003 14:24

event_note Nota de premsa

L'Ambibus serà la setmana vinent a Santa Margarida de Montbui [Actualitzada]

És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

L’Ambibus és la unitat mòbil d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient de la Generalitat que del  27 de gener a l’1 de febrer serà a Santa Margarida de Montbui (Anoia).

L’Ambibus s’utilitza com a suport per a la campanya de recollida domiciliaria de fracció orgànica que el Departament de Medi Ambient porta a terme als municipis de Catalunya des de l’any 1997 i és utilitzat com una eina de comunicació i sensibilització ambiental.

L’interior de l’Ambibus mostra una exposició sobre la temàtica dels residus domiciliaris, que fa una especial incidència en la recollida selectiva de la fracció orgànica, amb l’objectiu de, per una banda, donar a conèixer la seva composició a les llars, la problemàtica que genera, la gestió que es porta a terme i la solució que suposa la realització de compost a partir de la fracció orgànica dels residus municipals i, per l’altra, fomentar la selecció en origen de les escombraries domiciliàries i conèixer els usos del compost.

L’Ambibus, a més, disposa d’una petita mostra de les publicacions del Departament de Medi Ambient. Les estades de l’Ambibus entre setmana són principalment reservades als grups d’escolars i les persones interessades. El cap de setmana resta obert al públic i, molt especialment, als agrupaments de la comarca: esplais, grups excursionistes, etc.

Del dia 27 al 29 de gener l’Ambibus estarà estacionat al Nucli Urbà, al pàrquing del carrer del Pont. El dia 27 es podrà visitar de les 17.00h. a les 20.00h. de la tarda, i els dies 28 i 29 de 10.00h. a 13.00h..

Del 30 de gener a l’1 de febrer, l’Ambibus estarà estacionat al Nucli Antic, a la plaça Catalunya. Es podrà visitar de les 10.00h. a les 13.00h. i de les 17.00h. a les 20.00h.