Territori

Grups d'agents rurals coordinaran equips de voluntaris a Galícia

query_builder   27 desembre 2002 12:52

event_note Nota de premsa

Grups d'agents rurals coordinaran equips de voluntaris a Galícia

Avui surten cap a Galícia dues expedicions de membres del Cos d’Agents Rurals, del Departament de Medi Ambient, per coordinar dos grups de 50 voluntaris catalans que, a través de l’INCAVOL, treballaran en la neteja de platges a les poblacions de Muxia i Muros.

Comandaments del Cos d’Agents Rurals ja van viatjar la setmana passada fins la zona afectada per supervisar les tasques de recuperació i l’estat actual del litoral. Un cop recollida la informació sobre la coordinació, els mitjans i les localitzacions, estan en disposició de garantir que tots els treballs que es puguin fer a les platges sigui el més eficaç i coordinat possible. En aquestes expedicions hi participaran 10 agents rurals.

El Departament de Medi Ambient està en disposició d’oferir més efectius si cal ajudar més grups de voluntaris. De fet, ja hi ha dues expedicions més preparades per sortir a mitjans de la setmana vinent. Per a més informació, podeu consultar la pàgina: http://gencat.accesoresearch.com/display_release.html?id=10085&comp_id=1014