Territori

El Centre d'Informació del Cap de Creus al monestir de Sant Pere de Rodes ja obre diàriament

query_builder   8 novembre 2002 14:27

event_note Nota de premsa

El Centre d'Informació del Cap de Creus al monestir de Sant Pere de Rodes ja obre diàriament

El Centre d’Informació del Parc Natural de Cap de Creus, situat al monestir de Sant Pere de Rodes ja obre cada dia per oferir informació als visitants d’aquest espai protegit. Fins ara aquest punt informatiu només funcionava els caps de setmana, fora de la temporada turística, que estava obert diàriament.

El centre de Sant Pere de Rodes informa als visitants de les característiques del Parc Natural: els seus límits, els seus municipis, els seus itineraris, la normativa que l’afecta i els punts d’interès amb què compta –paisatge, natura  i elements arquitectònics com dòlmens, ermites, torres de defensa o el propi monestir on està ubicada la seva seu.

 A més de la informació oral també es faciliten tríptics que informen dels diferents recorreguts que es poden seguir per conèixer aquest espai i fulletons que expliquen com és el parc, les activitats que es poden fer i les que estan prohibides.

Els responsables del centre també ofereixen un servei de guiatges per a grups, prèvia concertació telefònica.

’horari d’obertura és de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia i de les tres a les sis de la tarda. Els caps de setmana de dos quarts de deu del matí a dues del migdia i de tres a dos quarts de sis de la tarda.

A l’estiu obrirà  cada dia de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre a les set de la tarda.