Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 623.290 euros en obres de rehabilitació de pisos de protecció oficial a Badalona

Les obres s'efectuaran als barris de Sant Roc i el Bruc

query_builder   15 novembre 2004 12:12

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 623.290 euros en obres de rehabilitació de pisos de protecció oficial a Badalona

Les obres s'efectuaran als barris de Sant Roc i el Bruc

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat dues obres de rehabilitació a Badalona per un import de 623.290 euros.

Al Bruc s’aïllaran façanes, es repassaran cobertes i se substituiran els baixants i les canals pluvials, per un import de 354.190 euros. Aquesta actuació durarà vuit mesos i afectarà un total de 34 habitatges. A Sant Roc es repararan les cobertes, els cantells dels balcons i la protecció dels muntants d’aigua, per un import de 269.100 euros. L’obra tindrà una durada de sis mesos i afectarà 194 habitatges i 2 locals comercials. Les empreses adjudicatàries han estat Rehacsa i Divisa Barcelona, SA.

A Badalona, Adigsa administra 7.225 habitatges. Amb les obres que es realitzaran a Sant Roc i el Bruc, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda de Sant Roc, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 18 barris, distribuïts en 6 comarques.

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A Sant Roc i el Bruc, s’han reservat 4 llocs de treball: 2 manobres, 1 ajudant de paleta i 1 ajudant de placa. En l’anterior concurs d’obres del mes de setembre també es van reservar 6 llocs de treball d’aquestes característiques.

La nova Direcció d’Adigsa ha fet una auditoria interna del Pla director d’obres (PDO), signat amb 108 entitats veïnals per al període 1997-2004, de la qual es desprèn que l’esmentat PDO només ha estat executat en un 50%, i que no disposava d’estimació de costos, ni de pla de finançament. Tot això ha comportat que en el 50 % d’obres executades s’hagin gastat 191 milions d’euros dels 270 pressupostats. L’estimació actual per acabar el 50% d’obres pendents és de 208,5 milions d’euros.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia