Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 140.697 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Martorell

Les obres s'executaran al barri de Bons Aires

query_builder   19 octubre 2004 13:40

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 140.697 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Martorell

Les obres s'executaran al barri de Bons Aires

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat una obra de rehabilitació al barri de Bons Aires de Martorell per un import de 140.697 euros.

L‘obra consisteix en la reparació de cantells de forjat (balcons) de pisos situats als carrers Dr. Trueta, Recasens i Pompeu Fabra. L’empresa adjudicatària ha estat Cervera S. Pinturas, SL.

Amb les obres que s’executaran a Bons Aires, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda de Bons Aires, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 25 barris, distribuïts en 10 comarques, amb una inversió total de quasi 8 milions d’euros (7.952.682).

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A Bons Aires, s’ha reservat un lloc de treball per a un manobre.