Justícia

Sufocat l'incendi del camió cisterna bolcat a la N-II

query_builder   19 abril 2003 11:16

event_note Nota de premsa

Sufocat l'incendi del camió cisterna bolcat a la N-II

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que l’incendi que ha afectat un camió cisterna amb càrrega de gasoli a l’alçada de Sant Boi de Llobregat de la N-II, està hores d’ara totalment apagat. Tot i això, el Centre d’Emergències de Catalunya manté activada la fase d’Emergència del Pla TRANSCAT i fins que no finalitzin les tasques dels Bombers. D’aquesta manera, la via continua totalment tallada en els dos sentits de la marxa.

El camió accidentat pertany a l’empresa “Transports Segur”. Duia 5 tancs amb càrrega de gasoli: un, amb capacitat per a 11.000 litres, un altre amb capacitat per a 7.000, dos on hi cabien 5.000 litres i un altre de més petit, amb capacitat per a 2.800 litres. El foc ha destruït totalment el vehicle i la seva càrrega. El conductor del camió ha resultat il·lès. Les causes del sinistre les hauran de determinar els Mossos d’Esquadra, que n’elaboraran els atestats pertinents.

En aquests moments hi ha encara una dotació de 13 vehicles dels Bombers de la Generalitat més 4 de Bombers de Barcelona.

Cerdanyola del Vallès, 19 d’abril de 2003

11’20 hores