Justícia

Presentació del Pla Especial d'Emergències per Contaminació Accidental de les Aigües Marines de Catalunya, CAMCAT

query_builder   27 octubre 2003 16:19

event_note Nota de premsa

Presentació del Pla Especial d'Emergències per Contaminació Accidental de les Aigües Marines de Catalunya, CAMCAT

Demà, dimarts 28 d’octubre, es presentarà, a la sala d’actes del Departament de Justícia i Interior, el Pla Especial d’Emergències per Contaminació Accidental de les Aigües Marines de Catalunya, CAMCAT.

A l’acte hi estan convocats responsables dels municipis i dels consells comarcals costaners, responsables dels organismes paticipants en els grups actuants de mar i de terra, confraries de pescados, responsables d’infraestructures portuàries i industrials que puguin actuar o puguin veure’s afectats per contaminació marina, entre d’altres.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec del Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Ignasi Garcia Clavel. La presentació de la sessió la farà el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre. Tècnis de la Subdirecció de Prevenció i Avaluació seran els encarregats de presentar i explicar el nou Pla.

En representació de la Direcció General de Ports i Transports hi assistirà Marc Garcia, sotsdirector de Planificació i Projectes.

Cerdanyola del Vallès, 27 d’octubre de 2003