Justícia, Drets i Memòria

Localitzat el menor de 3 anys a Begues

query_builder   8 novembre 2003 09:28

event_note Nota de premsa

Localitzat el menor de 3 anys a Begues

El menor de 3 anys, Alejandro H., i veí de Sant Boi de Llobregat desaparegut des de la tarda d’ahir divendres 7 de novembre, ha estat localitzat aquest matí a les 8’15 hores, per una parella motoritzada de la Guàrdia Civil, en una zona boscosa situada a pocs metres de la pista forestal de la Plana Novella, a uns 2 quilòmetres de la masia Can Rigol de Begues (Baix Llobregat). El nen que estava en estat de xoc i presentava símptomes d’hipotèrmia lleus ha estat evacuat amb helicòpter a l’hospital Vall d’Hebró de Barcelona.

Bombers de la Generalitat van ser alertats de la desaparició del menor ahir, a les 16’14 hores de la tarda, a la masia de Can Rigol. El nen es trobava d’excursió amb altres nens de l’escola Josep Mª Ciurana de Sant Boi de LLobregat. En el moment de tornar i al fer el recompte de tots els nens, s’adonen de la seva absència.

Més de 400 efectius humans han estat treballant des del primer moment i de forma ininterrompuda en la recerca d’aquest nen. Entre els efectius hi han treballat 20 dotacions de Bombers de la Generalitat (l’helicòpter del Departament de Justícia i Interior va treballar-hi, ahir, fins que es va fer fosc i a primera hora d’aquest matí). A més, també hi han estat treballant i/o col·laborant efectius de les policies locals, Mossos, Guàrdia Civil, Policia Nacional, ADF’s, Creu Roja, unitats canines de diferents cossos, Bombers de Barcelona, Bombers de Martorelles, protecció civil, voluntaris, etc.

A més, des de Bombers de la Generalitat s’ha posat a disposició de la família i dels responsables del centre assistència psicològica.

Cerdanyola del Vallès, 8 de novembre de 2003

9’30 hores