Justícia

La Direcció General d'Emergències DESACTIVA l'EMERGENCIA-2 de l'INFOCAT

query_builder   16 agost 2003 15:58

event_note Nota de premsa

La Direcció General d'Emergències DESACTIVA l'EMERGENCIA-2 de l'INFOCAT

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 11’30 hores, s’ha desactivat la fase d’EMERGENCIA-2 del Pla d’Incendis Forestals a Catalunya (INFOCAT). Aquest pla d’emergència continua activat en fase d’ALERTA.

Des del Centre d’Emergències de Catalunya s’ha pres aquesta decisió atesa l’evolució favorable dels incendis que afecten, des de ja fa gairebé una setmana, diversos punts del territori català. Recordem que els dos incendis forestals més importants, el de Sant Llorenç Savall, que afecta les comarques del Vallès Occidental i Bages, i el de Maçanet de la Selva, estan apagats, no hi ha cap front actiu i, a hores d’ara, la tasca principal dels bombers està centrada en evitar les revifades.

Al llarg de tota la nit passada 34 mitjans terrestres dels Bombers de la Generalitat han anat remullant la superfície cremada a l’incendi de la comarca de La Selva. A més, 3 helicòpters i 2 avionetes s’han afegit amb les primeres albors del dia. Pel que fa al incendi  de Sant Llorenç Savall, continuen remullant la zona 22 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris.

Cerdanyola del Vallès, 16 d’agost de 2003

12’00 hores