Justícia

La Consellera de Justícia i Interior presenta la campanya "Revetlles amb precaució"

query_builder   20 juny 2003 22:34

event_note Nota de premsa

La Consellera de Justícia i Interior presenta la campanya "Revetlles amb precaució"

La consellera de Justícia i Interior, Núria de Gispert, presentarà, demà dimarts, 17 de juny, a les 11’15 hores, la campanya “Revetlles amb precaució”. Durant la roda de premsa es repassaran les línies bàsiques d’actuació de la campanya i les diferents accions realitzades des de les diverses administracions i organismes per tal de garantir unes revetlles segures, quant a la manipulació de material pirotècnic i l’encesa de fogueres.

A l’acte, que tindrà lloc a la seu del Departament de Justícia i Interior, també hi assistiran el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre; el coordinador de Serveis de la Delegació del Govern a Catalunya, Eduard Planells; el director de serveis de l’Ajuntament de Barcelona, Carlos Amieiro i, Antoni Rodríguez, membre de l’empresa Ars Pirotècnia i representant de les empreses fabricants i majoristes de Catalunya de Catalunya de focs d’artifici que han participat en la campanya.

 D’altra banda, per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) hi assistiran Jesús Solores, coordinador tècnic de prevenció i seguretat de la FMC i Joan Mediavilla, representant de la FMC en el grup de treball de la campanya “Revetlles amb Precaució”. Per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques hi assistirà en Sebastià Ruiz, alcalde de Sant Quirze del Vallès.

 

Acte:  Presentació de la campanya “Revetlles amb precaució”

Dia i hora: Dimarts, 17 de juny, 11’15 hores

Lloc:  Departament de Justícia i Interior (Via Laietana, 69, Barcelona)

Barcelona, 16 de juny de 2003

Registreu-vos al web de les Notícies del Govern, on podreu consultar aquesta convocatòria de premsa i la resta d’informació generada pel Govern.