Salut

El Departament de Sanitat i Seguretat Social premiat amb el premi Atlante 2001

query_builder   16 desembre 2002 19:55

event_note Nota de premsa

El Departament de Sanitat i Seguretat Social premiat amb el premi Atlante 2001

El Departament de Sanitat i el Port de Barcelona han estat premiats amb el Premi Atlante 2001 en la categoria d’iniciatives de sensibilització i informació i/o formació pel desenvolupament del projecte de prevenció dels problemes derivats del consum de tabac, alcohol, cocaïna i altres drogues entre els treballadors del port de Barcelona: “TAC & CIA”.

El premi va ser lliurat el passat dimarts, dia 10, pel president del Treball Nacional, Joan Rosell, a l’acte organitzat conjuntament pel Foment del Treball Nacional i la Fundació per a la Prevenció de Riscos Laborals. Els premis Atlante es convoquen amb l’objectiu de recolzar i fomentar les propostes desenvolupades per les PIMES en matèria de prevenció de riscos laborals.

El projecte premiat “TAC&CIA” pretén donar informació, assessorament i assistència en relació als interrogants i problemes relacionats amb els consums de drogues, per tal d’incrementar el nivell de salut i de la qualitat de vida dels treballadors de la comunitat portuària, millorar el clima laboral, disminuir les situacions de risc i incrementar la seguretat laboral.